Sázení s extra bonusem

1990 fotbal chorvatsko poreč

Kemp Bijela Uvala (karavany), Poreč, Chorvatsko **** | Istrie...

Ubytujte se ve špičkovém ubytovacím zařízení - Kemp Bijela Uvala, karavany a poznejte krásnou destinaci Chorvatsko.

Poreč | Chorvatsko

Poreč můžeme bez nadsázky označit za klenot mezi chorvatskými pobřežními městy. Vedle měst Rovinj a Pula patří k největším městům na západním pobřeží poloostrova Istrie v Chorvatsku a žije zde asi 18 tisíc obyvatel.

Levné ubytování v apartmánech Poreč, Chorvatsko

Poreč Chorvatsko Istrie - levné ubytování v soukromí a dovolená v Chorvatsku. Pokoje a apartmány Poreč Chorvatsko - dovolená bez prostředníka, kontakt na majitele apartmánu

Superpohár 2022 live výsledky, Fotbal Chorvatsko -

Stránka Superpohár výsledky na Livescore, výsledky, Superpohár 2022 tabulka a detaily zápasů (střelci gólů, červené karty, ...

Fotbal Chorvatsko - chorvatská liga, live výsledky livescore

Fotbalové live výsledky: Chorvatsko - chorvatská liga. Fotbal livescore Chorvatsko - chorvatská liga a výsledky z více než 1000 fotbalových lig, pohárů a turnajů.

Registrace

Zadejte údaje do formuláře

Získej vstupní bonus

Zaregistruj se a získej nejvyšší vstupní bonus

Začni hrát

Zaregistruj se a začni vydělávat

Neváhejte a získejte nejlepší bonusy. Po kliknutí se Vám zobrazí detailnější informace a můžete začít hrát.

Vydělávejte online s úsměvem

Vsaďte si

Poreč - Rodiny s dětmi |

Poreč je největší a nejnavštěvovanější středisko cestovního ruchu na chorvatském Jadranu. Velké ubytovací kapacitě odpovídá nabídka sportu, zábavy a kultury. K nejcennějším historickým památkám Poreče patří Eufraziova bazilika, zapsaná na...

Poreč - Istrie | Chorvatsko : Chorvatsko...

Město s přístavem Poreč, ležící 18 km od Novigradu, se nachází v severozápadní části Istrie mezi Limskou zátokou a údolím řeky Mirny. Je to největší turistické středisko na Istrii, ke kterému patří i 400 metrů vzdálený ostrov Sveti Nikola.

Poreč – dovolená u moře |

‌Poreč, Istrie je stálicí mezi českými turisty mířícími na chorvatský Jadran. Je nám geograficky nejblíže a nikdy nepřestane lákat svým průzračně čistým mořem, zelení borových lesů a množstvím cenných historických památek.

Poreč - Eufraziova bazilika, Chorvatsko | Novalja

Eufraziova bazilika v Poreči, památka Unesco, je nejlépe dochovanou architektonickou památkou z raně byzantského období jak v Chorvatsku, tak ve Středomoří.

Hotel Delfin** | Chorvatsko, Poreč - Zelena Laguna

Hotel Delfin**, Chorvatsko, Poreč - Zelena Laguna